Kundaliniyoga som min ryggmärg

Varje morgon gör jag kundaliniyoga. Det är min sadhana, mitt dagliga utövande. Det kan vara olika vad jag gör för något, men något gör jag alltid. Just nu består rutinen av en kriya för andra chakrat och en meditation för mental stabilitet.

Att yoga varje morgon gör mig inte till en bättre människa, men det gör mig mer välmående och mer trygg i att vara jag. Yogan blir ett verktyg för personlig utveckling och jag märker hur jag kommer igenom saker, hinder som jag kanske aldrig trodde var möjligt att ta mig igenom. Stora och små segrar. Jag känner mig som en större och större människa för varje dag och jag känner mig nu efter 3 års dagligt utövande mig väldigt säker på vem jag är. Det är en häftig känsla.

Att göra yoga varje dag är något jag gör som en rutin. Just att jag gör något varje dag gör att det inte längre är något jag funderar över om jag ska göra det eller inte. Det har blivit en lika naturlig del i min morgon som att borsta tänderna. Ibland blir det långa sessioner på ett par timmar, och det händer att det bara blir 20 minuter. Men det viktigaste är att jag gör det. ”Keep up and you will be kept up”. Precis så! Jag hålls uppe tack vare min rutin. Bara det är en liten seger! För evigt tacksam att jag hittat till yogan. Min ryggmärg i livet!

Sat nam <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *